Kan ik afwijkende kozijnen bestellen?

Bij Toelevering Online stel jij als zakelijke gebruiker eenvoudig je reguliere kozijnen samen via onze gebruiksvriendelijke configurator. Maar wat als je afwijkende kozijnen nodig hebt met unieke formaten of speciale kenmerken? Deze zijn niet standaard in de configurator samen te stellen. Het antwoord is: Projectondersteuning Zakelijk.

Projectondersteuning Zakelijk voor afwijkende kozijnen

Om jou te helpen bij dergelijke projecten, bieden we persoonlijke ondersteuning bij afwijkende kozijnen. Dit is dé oplossing voor professionals die kozijnen nodig hebben die buiten de standaardmaten vallen. Om gebruik te maken van deze dienst vul je een eenvoudig formulier in met jouw wensen en benodigdheden. Een specialist van Toelevering Online neemt dan contact met je op om de details te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Voordelen van Projectondersteuning Zakelijk:

• Persoonlijk contact: we bespreken samen de details van jouw project
• Oplossing voor afwijkende kozijnen: Voor unieke kozijnen die je niet in onze configurator kunt samenstellen.
• Snel en efficiënt: Binnen enkele dagen ontvang je een offerte op maat.

Voorwaarden voor Projectondersteuning Zakelijk

Om in aanmerking te komen voor Projectondersteuning Zakelijk, dien je aan de volgende voorwaarde te voldoen:
– Jouw afwijkende kozijn is niet samen te stellen in onze configurator;
– Jij bent een zakelijke klant;

Zo kun jij ook met afwijkende kozijnen bij Toelevering Online terecht. Kies voor Projectondersteuning Zakelijk en vraag een offerte aan.

Naar projectondersteuning Zakelijk