Bekijk ons aanbod binnendeuren

Ga binnen aan de slag met het koude weer!
Hout, Aluminium en Staal Vaste afmetingen en maatwerk mogelijk Voor design en functionaliteit een compleet aanbod

Binnendeuren bij Toelevering Online

De winterse maanden zijn weer in aantocht, ga daarom binnen aan de slag in plaats van buiten. Want ook voor jouw binnenklus heeft Toelevering Online de oplossing in huis! Het afgelopen jaar hebben we ons binnenassortiment flink uitgebreid. Naast de houten binnendeurkozijnen en houten binnendeuren ga je nu ook voor design en luxe met onze aluminium en stalen binnendeuren!

Voor elke situatie en toepassing een passende oplossing!

  • Onze houten deurkozijnsets lenen zich perfect voor situaties waarbij niet al te veel poespas gevraagd is, je vervangt eenvoudig de deur en het kozijn en de deuren hebben een neutrale uitstraling. Perfect voor de slaapkamer, de zolder of het toilet!
  • De aluminium binnendeuren zijn ideaal wanneer het kozijn in goede staat verkeerd en je jouw woonkamer of de doorgang naar de hal net even een ander tintje wilt geven. Je vervangt eenvoudig alleen de deur zonder breekwerk en geniet van een luxueuze uitstraling tegen een budgetvriendelijke prijs!
  • Een echte trend op dit moment zijn stalen taatsdeuren, de stalen taatsdeuren zijn een echte eyecatcher en perfect voor wat grotere openingen maar ook toe te passen als enkele deur. Stalen deuren maken jouw woonkamer echt compleet, geven een luxueuze uitstraling, worden superstrak afgewerkt en je geniet dus echt van kwaliteit!

Op deze pagina vind je meer informatie over ons uitgebreide assortiment, de eigenschappen en start je direct met het samenstellen van je binnendeur!

Houten binnendeuren:

Skantrae

Onze Skantrae deurkozijnsets zijn een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor binnendeuren. Je kunt kiezen uit diverse profielen houten binnendeuren die passen bij verschillende interieurstijlen. Onze houten binnendeurkozijnsets van Skantrae zijn een zeer praktische oplossing en voor veel situaties inzetbaar in ondere anders slaapkamers, zolder en als toiletdeur in combinatie met het toiletslot.

De sets zijn beschikbaar in standaard, geluidswerende en brandwerende varianten:

  • Standaard houten binnendeuren: Verkrijgbaar in drie populaire modellen (DKS 273 met vier horizontale groeven, DKS 277 met twee panelen en DKS 280 als vlakke boarddeur). De deuren zijn voorzien van een stevige honingraatkern en een HDF-toplaag, en worden pasklaar geleverd voor snelle montage.
  • Brandwerende binnendeuren: Onze Skantrae DKS 280 modellen bieden 30 minuten brandvertraging dankzij hun volspaankern en MDF-toplaag. Het bijgeleverde kozijn heeft een opschuimende brandwerende band voor extra bescherming.
  • Geluidswerende binnendeuren: Deze deuren verminderen geluid tot wel 28 dB en zijn uitgerust met een volspaankern, MDF-toplaag en een speciale valdorpel die kieren afsluit. Ideaal voor ruimtes waar rust en stilte gewenst zijn.

De deurkozijnsets worden compleet geleverd met scharnieren, deurknoppen en andere benodigdheden. Je hebt keuze uit verschillende beslagopties (loopslot, toiletslot of cilinderslot) en afwerkingen in RVS of zwart (RAL 9005). Voor wie zelf deurbeslag wil kiezen, boren wij alvast het slotgat voor.

Bestel nu jouw Skantrae binnendeur!

Aluminium Binnendeuren van Mondana

Voor wie een moderne uitstraling zoekt, zijn de aluminium binnendeuren van Mondana een uitstekende keuze. Mondana heeft meer dan 35 jaar ervaring en staat bekend om zijn combinatie van kwaliteit en stijl. Je kunt kiezen uit twee modellen, TBA01 en TBA02, die zonder kozijn geleverd worden. De deuren zijn eenvoudig te installeren in verschillende soorten kozijnen.

  • Kleuren & afwerking: De aluminium deuren zijn verkrijgbaar in zwart (RAL 9005) en brons (RAL 7006), met een luxe structuur coating die een stijlvolle uitstraling biedt.
  • Glasopties: Kies uit helder glas, mat glas, rookglas of bronsglas om de deur perfect af te stemmen op jouw interieur.
  • Standaard afmetingen & compleet geleverd: De deuren worden geleverd in standaard afmetingen die passen in bestaande houten of stalen kozijnen. Inclusief scharnieren, paumelles en ander beslag, afgestemd op jouw keuze van kozijnmateriaal.

Tijdens het samenstellen kun je ook accessoires zoals een verfset en lakstift bestellen, zodat je het deurkozijn kunt overschilderen in dezelfde kleur als de deur voor een strakke afwerking. Kapjes in bijpassende kleuren worden meegeleverd voor stalen kozijnen, en voor houten kozijnen zijn paumelles inbegrepen.

Bestel nu hier jouw aluminium binnendeur!

Stalen Taatsdeuren

Onze stalen taatsdeuren zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een moderne en luxe binnendeur. Deze deuren draaien om een verticale as en creëren een elegante, ruimtebesparende oplossing die perfect is voor stijlvolle interieurs.

  • Verschillende modellen en stijlen: Verkrijgbaar als 1-vaks tot 4-vaks modellen, en als unieke kruismodellen. Je kunt kiezen voor deuren met of zonder zijlicht, die ook afzonderlijk te bestellen zijn, zodat je altijd de perfecte combinatie vindt voor jouw ruimte.
  • Soft-close en hold-open systeem: De taatsdeuren zijn uitgerust met een soft-close systeem voor een geruisloze, gecontroleerde sluiting. Het hold-open mechanisme zorgt ervoor dat de deur in een open positie kan blijven staan, ideaal voor doorgangen tussen de woonkamer en de hal of keuken.
  • Volledig maatwerk: Kies uit diverse kleuren en afwerkingen, variërend van strakke, moderne tinten tot meer luxueuze opties. Je kunt de deuren voorzien van helder of mat glas, afhankelijk van je behoefte aan lichtinval en privacy. De handgrepen en sluitmechanismen zijn ook naar wens aan te passen, waaronder de populaire Hoeklijn en Höndla handgrepen.

Onze stalen taatsdeuren zijn uitgerust met gelaagd veiligheidsglas dat zowel esthetisch als veilig is. De diverse designopties maken het mogelijk om jouw stalen taatsdeuren volledig af te stemmen op jouw persoonlijke stijl en de sfeer van je interieur.

 

Bestel hier jouw stalen taatsdeuren!

Hardhouten deurkozijnsets voor binnendeuren

Standaard worden binnendeurkozijnen vaak gemaakt van hout met een afmeting van 56×90 mm, maar er zijn ook robuustere opties beschikbaar. De hardhouten deurkozijnsets van meranti hardhout zijn bijvoorbeeld steviger en hebben een afmeting van 67×114 mm. Meranti is een tropisch hardhout dat sterk en duurzaam is, en bovendien makkelijk te bewerken zonder dat het beschadigt.

Om het bestelproces eenvoudig te maken en snelle levering te garanderen, zijn de meest populaire deurmaten direct beschikbaar. Denk aan een stompe binnendeur van 880×2315 mm of een opdekdeur van 930×2115 mm. De beschikbare breedtes variëren van 780 mm tot 930 mm, en de hoogtes van 2115 mm tot 2315 mm. Zo kun je altijd een passend binnendeurkozijn kiezen voor jouw project.

Opdekdeuren steken iets verder naar voren in het kozijn en bedekken de naad tussen de deur en het kozijn, waardoor ze beter tocht tegenhouden dan stompe deuren. Voor opdekdeuren wordt een specifieke deursponning van 17×25 mm voorzien. Let bij installatie goed op de draairichting van de opdekdeur.

 

Bestel hier jouw houten deurkozijnsets!

Nieuwe producten bij Toelevering Online

Naast de nieuwe binnendeuren zijn er het afgelopen jaar ook veel andere nieuwe producten toegevoegd. Bekijk alle toevoegingen en bestel simpel en snel!

Bekijk de nieuwe producten!
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×