Hang- en sluitwerk

Bij het kiezen van een taatsdeur draait het niet alleen om functionaliteit, maar ook om stijl. Een mooie deurgreep kan net dat beetje extra luxe en persoonlijkheid toevoegen aan je interieur. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie aan handgrepen die perfect passen bij onze stalen taatsdeuren. Of je nu op zoek bent naar iets minimalistisch of juist een statement wilt maken, wij hebben voor ieder wat wils.

Wij bieden een breed assortiment handgrepen aan voor onze stalen taatsdeuren, zodat er altijd een optie is die bij jouw stijl en voorkeur past. Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

  • Hoeklijn S (150mm)
  • Höndla (320mm)
  • Höndla L (620mm)

De Hoeklijn S wordt eenvoudig op de deur bevestigd met schroeven. Voor de Höndla en Höndla L handgrepen maken we gebruik van inbussen, waarmee ze stevig in de koker van de deur worden verankerd. Deze bevestigingsmethoden zorgen niet alleen voor een strakke uitstraling, maar ook voor een solide en veilige montage.

Onze taatsdeuren zijn standaard uitgerust met een hold-open en softclose systeem. Het hold-open systeem zorgt ervoor dat de deur open blijft staan op een vooraf bepaalde positie, wat bijzonder handig is wanneer de deur langere tijd open moet blijven. Denk bijvoorbeeld aan het in- en uitladen van boodschappen of het ventileren van een ruimte. Het softclose systeem voegt een vleugje luxe toe, door de deur geruisloos en gecontroleerd te laten sluiten, zonder harde klappen of beschadigingen.

Een ander voordeel is dat de positie van de deurgreep flexibel is. Je kunt deze namelijk op iedere gewenste hoogte laten monteren, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Volgens het Nederlandse Bouwbesluit dient het hart van de greep zich op een hoogte van 1050 mm vanaf de vloer te bevinden. Toch kan het visueel aantrekkelijker zijn om de greep precies in het midden van de deur te plaatsen, vooral als je kiest voor een groter model zoals de Höndla.

Welke optie je ook kiest, met onze handgrepen geef je jouw stalen taatsdeur een stijlvolle en functionele afwerking!


Terug naar overzicht
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×