Staalo stalen taatsdeuren

De stalen binnendeuren van Staalo zijn volgens een gestandaardiseerd proces geproduceerd waardoor de beste kwaliteit stalen deuren geleverd kunnen worden. De stalen binnendeuren worden aangeboden in verschillende typen glas, kleuren en afwerkingen.

 

Staalo profiel

Momenteel worden de stalen deuren vervaardigd in een specifiek type product: de taatsdeur. Deze taatsdeuren zijn een moderne en stijlvolle keuze voor verschillende toepassingen, zowel in jouw woning als in commerciële omgevingen. Ze worden aangeboden in diverse varianten, zodat je de deur kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Denk hierbij aan verschillende afwerkingen, kleuren en afmetingen, die allemaal bijdragen aan de unieke uitstraling en functionaliteit van de deur. Bovendien kunnen taatsdeuren worden uitgerust met diverse extra opties, zoals hoogwaardige sluitmechanismen en beveiligingssystemen, die zowel esthetiek als veiligheid garanderen. Dit maakt taatsdeuren een veelzijdige oplossing voor elke ruimte.

Hang- en sluitwerk

De stalen taatsdeuren worden standaard uitgerust met al het benodigde hang- en sluitwerk, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over extra aankopen. Dit omvat niet alleen de essentiële scharnieren, maar ook het beslag dat nodig is voor een soepele werking en optimale beveiliging van de deur. Het beslag en de scharnieren worden standaard meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt met de installatie. Als je meer wilt weten over het toegepaste hang- en sluitwerk, zoals de verschillende opties en hun voordelen, lees hier dan verder om een beter inzicht te krijgen in de kwaliteit en functionaliteit die deze onderdelen bieden.

Beglazing

Tijdens het samenstellen van jouw stalen taatsdeur heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende types glas. Deze opties stellen je in staat om de uitstraling van de deur volledig af te stemmen op jouw persoonlijke smaak en de stijl van jouw ruimte. Van helder en transparant glas tot matte varianten, er is voor ieder wat wils. Ontdek nu de verschillende glassoorten en hun unieke kenmerken, en lees hier meer over de toepassingen van glas bij stalen binnendeuren.

Vloerverwarming set

Door de vloerverwarming set hoeft er maar slechts 1,5cm in de vloer geboord worden, in tegenstelling tot de gebruikelijke 3cm. Per deur is er één set nodig. Bij een dubbele deur zijn er dus twee sets benodigd. Wij passen u set standaard toe op uw deur!

Detaillering

Bij Toelevering Online stellen wij de technische tekeningen van onze profielen beschikbaar. Ze zijn eenvoudig als pdf te Download de detaillering.

Bestel je stalen binnendeuren bij Toelevering Online

Jouw stalen taatsdeuren bestel je eenvoudig en snel bij Toelevering Online. De stalen binnendeuren zijn van hoge kwaliteit en geven een moderne uitstraling aan jouw woning. Bestel vandaag nog jou stalen binnendeuren bij Toelevering Online!


Terug naar overzicht
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×